9.2.12







Los miércoles por la mañana me reúno con un grupo de ocho mujeres, madres experimentadas, madres primerizas o quizás futuras madres... se trata de las alumnas que vienen al curso de costura "cosim pels més menuts". Charlamos de niños y de telas. Se trata de un grupo de procedencias dispares y niveles distintos. Mi percepción es la de que desean "coser", así, en general, y la excusa ideal ha sido este curso. Cada miércoles por la mañana se instala un ritmo tranquilo y apacible en la galería de Casa Sagnier, regado por el sol de la mañana.

Ellas se ríen y me dicen que mis favoritas son las chicas de los cursos de la tarde. Pero no es verdad, chicas, disfruto mucho con vosotras, con vuestras particularidades... y me siento tocada per la ilusión cada vez que me doy cuenta de que sonreís por haber descubierto algo que desconocíais. Y me encantáis, con vuestra lentitud y vuestro carácter amable :))))

11 comentarios :

TEMEDOY dijo...

Ohhhh!! Que macuuuu. Gracies a tu!!!!! Jo puc afirmar que m'ho passo bomba!!! Matí i tarda. De fet la Caterina creu que tinc antecedents xinos; cuso a totes hores!!! Jajaja. Molts petons a totes i bon cap de setmana!!!! Gemma

La Ballena Elena dijo...

Caterina
Que ets mona!!!
Tens uns paciència!
Com estan la R i el R?
Crec que estem totes encantades amb totes les coses que estem aprenent.
I jo especialment en començar a aprendre a fer les coses ben fetes.
Gràcies
Preciosa la foto de les pantxes
Esperem el "cosim per anar a l'escola"

La cuina vermella dijo...

Quin post més encantador, brillant i emocionant! quines ganes de lluir una panxa de lluna plena i cosir amb lentitud. Sou les meves heroïnes!

niepis dijo...

Puc ben assegurar que sóc la més leeeeeenta del curs, i que tot i que algunes coses se m'escapen vaig avançant i ho estem passant molt bé, gràcies Caterina!!!! Ah, això si, el bon caràcter no falta, i tampoc a la profe que té moooolta paciència!!!!
PD: espero la segona part del curs, ara que ja m'he "arrencat"!!!
PD2: m'he fet una passejadeta pel bloc, xulíssim!!!!

raichel dijo...

Que recuerdos de mis clases particulares...me hubiera encantado apuntarme.
besos!

margarida dijo...

Quina pau! I quuina enveja que em fan aquestes dones de poder comptar amb la teva traça , gust i coneixements...
I aquest solet...mmmmm

Anónimo dijo...

Que macos que són aquests moments! Disfriteu-ho molt juntes! Jo també ser cosir i és una gran teràpia, relaxa molt i uneix, igual que la cuina!
Petonets, Caterina!
Ah! et convido que passis pel meu blog, a veure si hi trobes alguna coseta que t'agradi. I m'he donat d'alta al grup 'una porción y media', a veure si aquest cap de setmana hi pujo alguna foto.

Azulitoclaro dijo...

¡¡Qué lindo!!

Aïdó dijo...

Sacrificar uns dies de vacances de l'estiu per poder gaudir d'aquesta estona els dimecres al matí ha valgut la pena!
Em perdré el cosim per anar a l'escola, us hauré de seguir per aquí!
Aïda

http://latelierdelacanalla.blogspot.com/

irene dijo...

Gràcies per la foto de la meva panxa... m'ha fet moltíssima il.lusió. Ens veiem dimecres, i prometo que aquest dimecres no aniré per lliure i faré cas, i cosiré un davantal com tothom...
Una abraçada
Irene

Atelier e-Couture dijo...

Que simpatica ;)