6.9.10

de comiats



Hoy siento que me toca despedirme de los días largos, de la crema de calabacín y del gazpacho, del cenar un frankfurt por ahí, del refrescarse con el barreño en el balcón, del afterbite, del acostarnos tarde y el levantarnos sin despertador, del salir a dar un paseo a la hora habitual del baño, del acompañar a nuestros hijos en sus primeros descubrimientos de actividad una vez ha caído el sol, de las piscinas de los amigos... del verano en que he visto sentada en el peldaño de un porche que mis hijos empiezan a ser grandes amigos al compartir juegos y aventurillas en los que yo ya no tengo porqué participar...


...lo sé, quedan quince veraniegos días para despedir la estación, pero septiembre siempre me ha sonado a otoño...



10 comentarios :

lepetitpot dijo...

jajajajaj!
no!!! l'estiu no s'ha acabat!
per mi finalitza després de la Mercè. Setembre sempre ha estat un mes de Festes Majors i un cop acaben, l'estiu ja se'n va!

una abraçada!

Caterina Pérez dijo...

sííí... ja t'he vist que te n'anaves cap a la festa major de bellaterra! pendeja! ...però és que quan tens nens, l'estiu s'acaba quan comença l'escola ;) La mercè?? però que dius! si a mi em sembla que és a tocar de la castanyada! :DD

raichel dijo...

yo estoy de acuerdo..no puedo evitar a estas alturas tener la sensación de vuelta a la rutina, nuevo curso..pero no es malo
me gustan mucho las fotos

La cuina vermella dijo...

Per nosaltres que no hem fet vacances, no tenim sensació de comiat, ans al contrari, estem de benvinguda ja que ens queden 15 dies per vacances.
Muac.

Caterina Pérez dijo...

raichel, a mi ésta es una de las transiciones del año que más me gusta... el irnos recogiendo... ;)

vermells! ja ho he llegit ja, que us queda poc per les vacances... els últims sereu els primers...(i jo que pensava que les vostres vacanceshavien estat a roma! quina enveja!)

Miss Bolsillos dijo...

Hola guapa!! quin gust retrobarnos després de les vacances...sí, si per a mí també s´acaven pero és com començar un any nou i tinc ganes posar en pràctica algunes coses que m´han passat pel cap en el relax d´aquells díes...i mentres es pugui, seguirem aprofitant la caloreta
Un petó

Sofía Haltrup dijo...

Si...este Septiembre le está resultando otoñal a mucha gente jajaja pero bueno, a disfrutar mientras se pueda!:D

chantal dijo...

septiembre dice adiós y hola!!!

Mònica dijo...

qué bé que has explicat com estiuejar! m'ha encantat llegir que has fet aquests dies de calor... i es que quan comencen els coles i tot torna a ser com sempre, dona sensació que l'estiu té els dies comptats.

Però jo estic desitjant banyar-me al mar tots els dies que pugui, fins que el fred al sortir ja no em deixi remullar-me a gust!

Bona reentré!

Mònica

Alice dijo...

Pues, de este lado del mundo, septiembre es el anuncio de la primavera... de aire tibio que levanta cometas, flores, brotes, días que se hacen más largos... (a mi el invierno se me hace más llevadero al leer blogs que hablan del verano en otros lugares!)