14.11.13

Noviembre




Días de raro otoño. He estado en el bosque, como rápido en un cálido plato de Nona Bruna, estoy dando un taller de calendario de adviento, he estrenado algo de Fauna y Flora, tenemos carteras de napa para subir a la tienda on-line, sopla el viento, asistí a un concierto que me impresionó. Y mientras, ¿cómo se le explica a un pequeño manzano que no es primavera?

9 comentarios :

Ric dijo...

Preciós.

Anónimo dijo...

preciós

barbarita dijo...

oooh! vas anar a verue a la Sílvia al Liceu!!! jo no hi vaig poder anar aqest cop.. però no he anat a cap concert d'ella en el q no se m'hagin posat els pèls de punta..i tb hi he plorat...
genials les fotos,com sempre Caterina :D
l'altre dia amb una amiga deiem q ens agradaria apuntar-nos a un curs de costura dels teus... tepms al temps...
.)

Caterina Pérez dijo...

gràcies guapo :)))

Fauna y Flora dijo...

Un Novembre molt inspirador! Al poble les abelles tampoc descansen, si es que encara està tot ple de flors.. Molts petonets i gràcies :)

Unknown dijo...

Un noviembre revuelto...como los que tenemos aquí...pero con el tiempo...jajaja
Aprovecha, que en tiempos revueltos siempre se sacan muchas cosas

Caterina Pérez dijo...

ei barbarita! Moltes gràcies :)))

em va semblar súper potent la silvia! Ja m'agradava d"escoltar-la, però en concert em va semblar espectacular. I els músics bonissims!

...i en quant a lo del curs, ja sabeu on sóc ;)

Una abraçada!

MorenetaOnLine dijo...

La Sílvia Pérez en directe, en tinc unes ganes tremendes!!! Vaig saber lo del concert massa just..., segur que hi haurà una altre ocasió!

deliciousbakerybcn.blogspot.com dijo...

Ostres quin bon rotllo m'ha donat lleigir aquest post. He entrat així per fer "el cotilla", per què les noies de Hello Creatividad ens han parlat de tú, i Ostres! m'he enganxat.

A més ara hauré de retocar la meva carta a l'amic invisible per que haig de tenir si o si o si una cinta per la meva camera.