21.12.16

Tallers Hivern 2017Us deixo aquí els horaris dels tallers de costura que faré el proper trimestre, de Gener a Març. Les matrícules ja están en marxa als centres respectius!

DIMARTS TARDA - CASA SAGNIER

COSTURA AVANÇADA A
de 16'30 a 18'30 - A partir del 17 de gener
Aquest taller està pensat per tota la gent que ha cursat ja diversos tallers de costura, i que vol seguir aprofundint. Durant les cinc primeres sessions ens farem un vestit, i reservarem la resta perquè cada alumna pugui dissenyar i dur a terme una peça (ja sigui de vestir o complement) que li vingui de gust treballar.

APRÈN A COSIR A MÀQUINA II
de 18'30 a 20'30 - A partir del 17 de gener
Aquest taller va dirigit a totes aquelles persones que, tenint coneixements de costura i sabent utilitzar la màquina de cosir, volen seguir avançant per treure’n més suc.
Es treballaran els traus, els frunzits i les cremalleres invisibles, i amb aquests coneixements adquirits, confeccionarem un bolso bombonera i una faldilla amb cintureta.

DIMECRES MATÍ - CASA SAGNIER

COSTURA AVANÇADA B
de 10'00 a 12'00 - A partir del 18 de gener
En aquest taller farem un primer projecte comú utilitzant un patró que es donarà a classe: un pantaló amb goma. Farem les petites modificacions que calguin perquè s’adaptin a cada persona.
Després, cada alumna confeccionarà un projecte individual, amb l’ajuda de la tallerista.

COSIM UN KIMONO
de 12'00 a 13'30 - A partir del 18 de gener
En aquest taller donarem un patró per fer-vos una jaqueta-kimono. Li farem les petites modificacions que calgui perquè s'adapti al vostre gust, i després el cosirem.

DIMECRES TARDA - CASA DE CULTURA (sant cugat)

COSIM A MÀQUINA NIVELL II
de 17'00 a 19'00 - A partir del 18 de gener
Aquest taller va dirigit a totes aquelles persones que, tenint coneixements de costura i sabent utilitzar la màquina de cosir, volen seguir avançant per treure’n més suc. Es treballaran els traus, els frunzits i les cremalleres invisibles, i amb aquests coneixements adquirits, confeccionarem un bolso bombonera i una faldilla amb cintureta.

COSIM A MÀQUINA CONTINUACIÓ
de 19'00 a 21'00 - A partir del 18 de gener
En aquest taller farem un primer projecte comú utilitzant un patró que es donarà a classe: un vestit. Farem les petites modificacions que calguin perquè s’adaptin a cada persona. Després, cada alumna confeccionarà un projecte individual, amb l’ajuda de la tallerista.

 


No hay comentarios :